Swedish Destroyer fans – get the ebook!

Bögarnas värsta vän: Historien om tidningen Destroyer (e-bok)

Så här ska det se ut. Bögarnas värsta vän: Historien om tidningen Destroyer finns nu tillgänglig som ebok hos Sveriges samtliga eboksåterförsäljare.

Välj din favorit bland butikerna, bland t ex Adlibris, CDON, m fl. (Originalposten innehöll en länk till Dito – KF:s e-bokssatsning. Det visade sig dock att Dito inte godkänner länkar från Destroyer. Jag rekommenderar därför att ni köper boken någon annanstans, till exempel hos Adlibris. Obs, omslaget har mycket högre kvalitet i verkligheten, dvs när man köpt/läser boken.)

Finns också på ett antal bibliotek, till exempel Stockholms Stadsbibliotek (man lånar över nätet). Jag får hela 20 kronor varje gång någon lånar boken. Låter lite ofördelaktigt för biblioteken, men jag tackar inte nej.

Eller köp eboken direkt från förlaget som PDF eller EPUB. (Hos de vanliga återförsäljarna och biblioteken är det bara EPUB som gäller).

Även om jag tycker det är roligt att boken nu går att köpa som EPUB överallt så måste jag ändå slå ett slag för den trevliga PDF-versionen, som dessutom innehåller bilder av omslagen, från tryckeriet, av artiklarna i dagspress, etc. Men i grunden är det en smaksak vilken variant man gillar.

Önskar dig en fortsatt trevlig helg!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *